The Green Wave

  • Location: Ashdod
  • amount of users: over 120,000 a day
  • Project Status: These days under construction, as the first section of the city opens

The Green Wave project in Ashdod in collaboration with the Ministry of Transport has come to provide a fast, green and advanced response to mobility in the city. Providing a fast route to public transport, preference for traffic lights and high frequency of buses. And by giving the residents preference in choosing public transport over private vehicles.

We designed the station and accompanying furniture. The station is made of aluminum in an elegant and minimalist design yet easy to maintain, strong and durable. The station has smart touch screens through which you can view information, purchase tickets, plan a route and a variety of advanced functions. The station is networked with cameras, speakers for access and charging devices for your devices. The station has a flat, low thatched roof – protects against radiation and heat and provides interest shading. Although the roof is flat, an elaborate drainage system is installed on the station shed.

In this project we emphasized

Developing innovative concepts

Solutions and suggestions

Product design and development

All product design services at one address

Landscape design and accessibility

Connecting the vision to the ground – our professional landscape architects at your service.